Linky RONDO Burgdorf AG

rondo Stroje společnosti RONDO Burgdorf AG.

Řazení:

Vyvalování těsta - Laminace

Stroj na listování a kalibraci těsta vkládáme do linky na výrobu jemného pečiva v případě, že nepoužíváme předem připravené role těsta.

Plnička Rondofiler

Plnička dávkuje náplň na přesně určené místo, například maková náplň do závinů a je doplňkem linky na výrobu jemného pečiva, RONDO Burgdorf.

Plnička croissantů

Plnička croissamtů, zajišťuje přesné nadávkování náplně (puding, čokoláda) na těsto.

Pekárenský stroj - Kalibrátor

Kalibrátor -  upravuje správnou výšku nalistovaného  těsta pro požadované výrobky.

Pekárenské stroje na listování těsta

Pekárenský stroj na listování  zajišťuje překládání a vyvalování dvou surovin na těsto, minimální přeložení je 69 x, finální výrobek je listované těsto.

Linka na výrobu jemného pečiva Compactline

Kompletní linka na výrobu jemného pečiva, závinů, hřebenů, taštiček, šátečků, šneků, složená z několika pekárenských strojů, dle objednávky zákazníka.

Doplnění linky na výrobu jemného pečiva o výrobník croissantů Croissomat SCMG

K lince na výrobu jemného pečiva je možno připojit stroj na výrobu croissantů Croissomat.

Croissomat SCMG - výroba croissantů s možností plnění (jiná sestava)

Stroj na výrobu croissomatů s možností doplnení výrobní linky o plničku – výroba plněných croissantů.

Croissomat SCMG - výroba croissantů s možností plnění

Croissomat SCMG – stroj na výrobu croissantů, může být doplněn do výrobní linky o stroj na výrobu listového těsta

Croissomat SCMG - výroba croissantů bez plnění

Pekárnský stroj SCMG pracuje s rolí předem připraveného těsta, které si nahutní na správnou tloušťku, nadělí se a svine do požadovaného tvaru.

<< <   1   > >>