Výroba croissantů
Systém teplé vodní lázně, čerpadla a dalších příslušenství usnadňuje trvalý přísun čokolády vysoké kvality a ideální teplotě.
Pekárnský stroj SCMG pracuje s rolí předem připraveného těsta, které si nahutní na správnou tloušťku, nadělí se a svine do požadovaného tvaru.
Croissomat SCMG – stroj na výrobu croissantů, může být doplněn do výrobní linky o stroj na výrobu listového těsta
Stroj na výrobu croissomatů s možností doplnení výrobní linky o plničku – výroba plněných croissantů.
K lince na výrobu jemného pečiva je možno připojit stroj na výrobu croissantů Croissomat.
Kalibrátor - upravuje správnou výšku nalistovaného těsta pro požadované výrobky.
Plnička croissamtů, zajišťuje přesné nadávkování náplně (puding, čokoláda) na těsto.