Rondo Burgdorf AG

rondo

Řazení:

Croissomat SCMG - výroba croissantů bez plnění

Pekárnský stroj SCMG pracuje s rolí předem připraveného těsta, které si nahutní na správnou tloušťku, nadělí se a svine do požadovaného tvaru.

Croissomat SCMG - výroba croissantů s možností plnění

Croissomat SCMG – stroj na výrobu croissantů, může být doplněn do výrobní linky o stroj na výrobu listového těsta

Croissomat SCMG - výroba croissantů s možností plnění (jiná sestava)

Stroj na výrobu croissomatů s možností doplnení výrobní linky o plničku – výroba plněných croissantů.

Doplnění linky na výrobu jemného pečiva o výrobník croissantů Croissomat SCMG

K lince na výrobu jemného pečiva je možno připojit stroj na výrobu croissantů Croissomat.

Linka na výrobu jemného pečiva Compactline

Kompletní linka na výrobu jemného pečiva, závinů, hřebenů, taštiček, šátečků, šneků, složená z několika pekárenských strojů, dle objednávky zákazníka.

Pekárenské stroje na listování těsta

Pekárenský stroj na listování  zajišťuje překládání a vyvalování dvou surovin na těsto, minimální přeložení je 69 x, finální výrobek je listované těsto.

Pekárenský stroj - Kalibrátor

Kalibrátor -  upravuje správnou výšku nalistovaného  těsta pro požadované výrobky.

Plnička croissantů

Plnička croissamtů, zajišťuje přesné nadávkování náplně (puding, čokoláda) na těsto.

Plnička Rondofiler

Plnička dávkuje náplň na přesně určené místo, například maková náplň do závinů a je doplňkem linky na výrobu jemného pečiva, RONDO Burgdorf.

Vyvalování těsta - Laminace

Stroj na listování a kalibraci těsta vkládáme do linky na výrobu jemného pečiva v případě, že nepoužíváme předem připravené role těsta.

<< <   1   > >>