Rondo Burgdorf AG
Pekárnský stroj SCMG pracuje s rolí předem připraveného těsta, které si nahutní na správnou tloušťku, nadělí se a svine do požadovaného tvaru.
Croissomat SCMG – stroj na výrobu croissantů, může být doplněn do výrobní linky o stroj na výrobu listového těsta
Stroj na výrobu croissomatů s možností doplnení výrobní linky o plničku – výroba plněných croissantů.
K lince na výrobu jemného pečiva je možno připojit stroj na výrobu croissantů Croissomat.
Kompletní linka na výrobu jemného pečiva, závinů, hřebenů, taštiček, šátečků, šneků, složená z několika pekárenských strojů, dle objednávky zákazníka.
Pekárenský stroj na listování zajišťuje překládání a vyvalování dvou surovin na těsto, minimální přeložení je 69 x, finální výrobek je listované těsto.
Kalibrátor - upravuje správnou výšku nalistovaného těsta pro požadované výrobky.
Plnička croissamtů, zajišťuje přesné nadávkování náplně (puding, čokoláda) na těsto.
Plnička dávkuje náplň na přesně určené místo, například maková náplň do závinů a je doplňkem linky na výrobu jemného pečiva, RONDO Burgdorf.
Stroj na listování a kalibraci těsta vkládáme do linky na výrobu jemného pečiva v případě, že nepoužíváme předem připravené role těsta.